yükleniyor

Alan Adı Tescil

Sadece 299,00 TL.'den Başlayan Fiyatlarla Hemen Alan Adınızı Tescilleyin!


Dijital medyanın gelişmesiyle doğru orantılı bir şekilde büyümeye devam eden internet araç ve kullanımları, bizler için hem iş hem de sosyal hayatımızda bir hayli yardımcı oluyor. Sosyal medyasız geçen bir günümüz yahut internete girmeden durduğumuz bir günümüz yok. Çünkü artık her şey gerçekten de parmaklarımızın ucunda.  +++

Dijital medyada yer almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken unsurlar vardır. Bunların başında gelen ilk şey, kime, nasıl, hangi durumlarda ulaşmak istiyorsunuz. Yani ne yapmak istediğinizi çok net bir şekilde bilmeniz gerekiyor. İnternet dünyası çok geniş ve ilgi çekici bir dünya olduğu için bir işiniz tamamlanmadan, bir diğerine geçmek isteyişiniz normal olsa da yanlış bir adım olur. Bunun için de öncelikle internet sitenizin tanınır olması ve kullanılır bir site olması için yapılması gerekenleri harfiyen yerine getirmeniz gerekiyor. Eğer bu doğrultuda hareket edilmez ise istenilen sonuç elde edilemez.

Sizin hayalinizdeki kurumsal, e-ticaret ve kişisel web sayfalarınız için kolları sıvıyor ve istediğiniz internet sitesini orijinal, renkli, dikkat çekici ve ihtiyacınıza yönelik bir şekilde tasarlayıp sunuyor. İnternet sitenizin hitap etmek istediğiniz kitlenin ihtiyaç ve tercih edebileceği seçenekleri de unutmuyoruz.

Web Sitesi tasarımınız, hayata geçmesi ve yayınlanmasından sonra da SEO uyumlu bir hale gelmesi için desteğimizi eksik etmiyoruz. Dijital dünyada reklam yapılması, sitenin dikkat çekici olması ve hitap edilmek istenen kitleye uygun olması kadar önemlidir. Ceo Bilişim, siteniz için sadece SEO çalışması değil aynı zamanda isteğinize bağlı olarak Google Ads reklam çalışmasında da size destek veriyor.

Ne istediğini bilen bir müşteri iseniz, sizin isteklerinize eksiksiz bir şekilde yanıt vermek bizim için daha keyifli ve seri bir süreç olacaktır. 2011 yılından beri edindiğimiz tecrübe, memnun kalan müşterilerimizin desteği ve yaptığımız işlerin kalitesi ile çalışmaya ve deneyim kazanmaya devam ediyoruz. Sizinle çözüm ortağı olmaktan keyif alıyoruz. 

SEO Link icon 

Dijital medya dünyasının her dakika gelişmesi ve değişmesiyle birlikte, internete olan bağlılığımız ve işlerimiz online olarak halletmek, aynı oranda değişiyor. İnternette aklınıza gelebilecek her türlü bilgi ve ihtiyacınızı giderirken en çok dikkat ettikleriniz neler? İyi ki var olan Google arama motorumuza yazdığınız herhangi bir kelime sonucunda, sizin önünüze sayfalarca liste geliyor. Siz de biliyorsunuz ki bu listenin ilk sayfası, en çok ihtiyaç karşılayan, en çok okunan, en çok tercih edilen ve hatta en çok reklam veren sitelerdir. Siz de bu sitelerden biri olmak istemez misiniz?

Ceo Bilişim olarak; web tasarım Link icon üzerindeki titizliğimizin yanı sıra, sitenizi tamamlandıktan sonra da sizleri yalnız bırakmıyor ve dilerseniz siteniz için SEO çalışması da yapıyoruz. SEO uyumlu bir web sitesinin yapamayacağı, ulaşamayacağı bir hedef kitlesini kabul etmiyoruz!

SEO demek; Arama Motoru Optimizasyonu demektir. Yani dijital medyanın vazgeçilmez unsuru olan Google arama motoru sonuçlarında, sitenizin ilk sayfada ve ilk sıralarda yer almasını sağlamak amaçlı yapılan bir çalışmadır. SEO uyumlu çalışma, sitenizin ilk sıralarda yer almasını sağlayarak, dijital medyada organik reklam yapmanıza olanak verecektir. Bununla birlikte sitenize olan ziyaretçi sayısının artmasında yardımcı olacaktır. Böylelikle siteniz, sayesinde de sizin kazanmanızı sağlayacaktır. İlk sıralarda uzun süreli var olmanız, arama sonuçlarına yönelik yapılan analizler sayesinde web sitenizin sabit ve hedeflediğiniz kitlenin de size en kısa ve en doğru yoldan ulaşmasını sağlayacaktır.

Web sitesi için SEO uyumlu olmasından sonra reklam amaçlı önemli olan bir diğer adım da Adwords reklamlarıdır. Google Ads, Google’ın arama ortakları ve içerik ağında reklam verebilmenizi sağlan, en güvenilir reklam sistemidir. Google’da bir arama yaptığınızda, sağ tarafta ve en üstte sponsor bağlantı şeklinde gösterilen siteler, Adwords reklamlarından faydalanıyor anlamına gelir. BU sayede arama sonuçlarında ilk sayfa da ve en üst sırada yer alırsınız.

Google Adwords reklam çalışmasıyla, ulaşmak istediğiniz hedef kitleyi belirleyebilir, istediğiniz sonuçları elde edene kadar reklamlarınızı düzenleyebilir ve bütçenizi de bu duruma göre ayarlama imkanına sahipsiniz.

Ceo Bilişim İnternet Teknolojileri olarak, dijital medyada yaptığımız işler ve tecrübeli kadromuzla birlikte, web tasarımdan, yayın aşamasına hatta SEO çalışmasına ve   Google Ads reklam Link icon çalışmalarına kadar sizlere destek olmaktan keyif alıyoruz. Unutmayın ki, dijital dünya gün geçtikçe gelişen ve büyüyen bir mecra olmakla birlikte rekabeti de peşinden getiriyor. Bunun için dikkat etmeniz gereken püf noktalarda da sizin yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz. 

Web Paketlerimiz

Her sektörden, birbirinden özel ve ekonomik web paketlerimizden, size uygun olanı seçin.

Bizimle, başarıya yürüyün...

SEO

Web Tasarım

Hakkımızda,

Profesyonel Web Tasarım ve Kurumsal Çözümler.

CEO Bilişim İnternet Teknolojileri olarak gündemin getirdiği yenilikler, sizlerin istekleri, ihtiyacınız ve bizlerin tecrübesi sayesinde, sizlere sunduğumuz internet sitesinde; web tasarım, SEO ve mobil uyumlu internet sitesi, reklam çalışmaları… gibi birçok adımda sizin yanınızda olmaktan keyif alıyoruz..

Neler Yaparız?

Web Tasarım

Teknolojinin son durağı internette yerinizi hala almadınız mı? Hemen etkileyici bir web sitesine sahip olun. Kurumunuzun veya markanızın itibarını artırın.

Google ReKlaM

İnternet devi Google’da, ilk sıralarda görünen ünlü markalar ve firmalar arasında olmak için, Google Reklamları hakkında bilgi sahibi olmaya ne dersiniz?

KuRuMsaL SEO

Hedef kitlenize ulaşmakta zorlanıyorsanız, bir kurumsal SEO danışmanına ihtiyacınız var demektir, doğru yerde doğru zamanda olmak için, bu hizmeti almanız yeterli.

Web Hosting

Web sitenizi ışık hızında açılsın! Web sitenizi full performans, dinamik ve ışık hızındaki sunucularımızda barındırıyoruz.

Hizmetlerimiz ve çözümlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için hemen bize ulaşın.

X

Müşteri Paneli

Şifremi Unuttum!

Henüz Hesabınız Yok mu?

Hemen Hesap Oluştur!