yükleniyor

Web Tasarım

Özgün Web Tasarım

Web tasarımı dijital medyada verdiğimiz hizmetlerin temel taşı olmakla birlikte Ceo Bilişim İnternet Teknolojileri tarafından en çok özen gösterilen süreçlerdendir. Sizinle kurduğumuz etkili iletişim sonucunda, zihninizde yarattığınız site tasarımını, güncellenen internet teknolojileri ile eksiksiz bir şekilde sizlere sunuyoruz.

Ceo Bilişim İnternet Teknolojileri sizin hayalinizdeki kurumsal, e-ticaret ve kişisel web sayfalarınız için kolları sıvıyor ve istediğiniz internet sitesini orijinal, renkli, dikkat çekici ve ihtiyacınıza yönelik bir şekilde tasarlayıp sunuyor. İnternet sitenizi seo uyumlu çalışmasının yanında, hitap etmek istediğiniz kitlenin ihtiyaç seçeneklerini ve tercih edebileceği seçenekleri de unutmuyor.

Web Tasarım Süreci;

Bizlere başvurduğunuz andan itibaren alanında uzman olan tasarımcı ve grafikerlerimiz, sizinle sağlıklı bir iletişime geçer ve isteklerinizi etkili bir  web sitesi  yapımı için planlar. Yani sizin hitap etmek istediğiniz kitleye ve sizin isteklerinize uygun olan tasarım için çalışmaya başlarlar.

Ceo Bilişim ( Çerkezköy ) olarak, projenin her adımında sizinle iletişime geçerek güncellemeleri haber verir ve o halindeki fikirlerinize önem veririz. Projenin tamamlanma süreci boyunca bizimle istediğiniz zaman iletişime geçerek istediğiniz değişiklik yahut yeniliği yapmamızı dileyebilirsiniz.

Sitenin konsepti, alt sayfa duruşları, kod geliştirme, kod yapısı ve tasarımın senkronize edilmesi, veri girişi, yayına geçiş süresi gibi çok sayıda basamaktan geçerken, sizinle iletişimde kalarak, sitenizin son halinin eksiksiz olması için hizmet veriyor ve destek oluyoruz.  

Site yapımı bittikten sonra da sizi yalnız bırakmıyor ve sitenin hayata geçmesi için önemli olan adımlarda da sizinle birlikte yürüyoruz. Sitenin yaşatılması ve yayılması da tasarımı kadar büyük bir adımdır.

Site tasarımı, hayata geçmesi ve yayılmasından sonra da SEO çalışmasına uyumlu bir hale gelmesi için desteğimizi eksik etmiyoruz. Dijital dünyada reklam yapılması, sitenin dikkat çekici olması ve hitap edilmek istenen kitleye uygun olması kadar önemlidir. Ceo Bilişim İnternet Teknolojileri, siteniz için sadece seo çalışması değil aynı zamanda isteğinize bağlı olarak Google Ads reklamları çalışmasında da size destek veriyor.

2011 yılından beri edindiğimiz tecrübeyle birlikte, yaptığımız işlerin de takdir görmesi ve sonuçtan memnun kalan müşterilerimizin desteğiyle, sizlerin isteklerine uygun ve etkili bir çözüm ortağı olmaktan keyif alıyoruz. 

Özgün Web Tasarım Talepleriniz için bizimle iletişime geçin. 

 

>>> Hizmetlerimiz Hakkında Bilgi için Tanıtım Videomuzu İzleyin>>>.

....

Hizmetlerimiz ve çözümlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için hemen bize ulaşın.

X

Müşteri Paneli

Şifremi Unuttum!

Henüz Hesabınız Yok mu?

Hemen Hesap Oluştur!