yükleniyor

Web Sitesi Fiyatları

Basitmiş gibi görünse de aslında bir web sitesini hazırlamak, yüzlerce değişkene bağlıdır. Örneğin bir web sitesinin internetteki arama motorlarının altyapıları ile son derece uyumlu olması o web sitesinin verimli bir yayın yapabilmesi için bir zorunluluktur. O web sitesini kullanan ziyaretçilerin hoş vakit geçirebilmesi, aradıkları her şeye kolaylıkla ulaşabilmesi, iletişime geçmek istediği kişi veya kurumlarla kolaylıkla ve hızlı bir şekilde iletişime geçebilmesi, kısacası o web sitesinden tam anlamıyla faydalanabilmesi, o web sitesini tasarlayanlara ve altyapısını sunanlara yani bizim görevimizdir.

Biz görevimizi seviyoruz. Bunun için tüm web sitelerini yeni nesil teknolojide ve en kullanışlı şekilde size sunuyoruz. Yıllardır hazırladığımız birçok web sitesi ve kazandığımız onlarca dost, görevimizi başarıyla yaptığımızın en büyük göstergesi…

Fazla teknik detaylarda boğulup sizleri de sıkmadan, biraz işimizden bahsetmek gerekirse, ilk olarak web sitelerimizin Full Responsive (Mobil Uyumlu) olmasından söz edebiliriz.

>>> Hizmetlerimiz Hakkında Bilgi için Tanıtım Videomuzu İzleyin>>>.

 

Full Responsive (Mobil Uyumlu)

Artık cep telefonundan ya da tabletten internete girmeyen bir internet kullanıcısı kaldı mı? Bizce hayır… Bu yüzden web siteniz ne kadar harika düzenlenmiş ve tasarlanmış olursa olsun, mobil uyumlu olmadıkça, cep telefonu ya da tabletten web sitenize giren internet kullanıcıları ya web sitenizi görüntüleyemez ya da web sitenizin berbat bir versiyonu ile karşılaşır. Doğal olarak hemen o sekmeyi kapatır ve başka web sitelerinde sorularına cevap arar. İşte bu yüzden, mobil kullanıcıların da web sitenizi rahatlıkla ziyaret edebilmesi için web sitenize responive tasarım uyguluyoruz.

Kontrol Panelli Web Sitesi

Web sitesi bir kere alınan daha sonra kenara koyulup ara sıra kullanılan bir şey değil takdir edersiniz ki. Sürekli güncellenmesi, yenilenmesi, sizle ilgili, işinizle ilgili, hizmetlerinizle ilgili bilgileri ziyaretçilerine aktarması gereken bir sistem… Peki bu sistemi siz rahatlıkla kontrol edebileceksiniz desek? Hiç öyle “Ben yapamam, ben anlamam.” demeyin. Çünkü web sitenizde bulunan Kontrol Paneli, gayet sade ve anlaşılır olacak. Böylece istediğiniz zaman web sitenizde kolaylıkla değişimler yapabilir, web sitenizi düzenleyebilir ve güncelleyebilirsiniz.

%100 Full Seo Uyumlu Kodlama

Web siteniz için SEF Link yapısı, her sayfanız için özel meta bilgileri ekleyebilme, Otomatik Sitemap ile siteiçi SEO optimizasyonunu çoktan hazırladık J Artık siz de özgün ve kaliteli içerik ve kaliteli backlinkler sağlayarak web sitenizi sürekli güncel tutup, web sitenizin potansiyel kitlesine uygun özgün ve kaliteli tanıtımlar yaparak gücünüze güç katabilirsiniz. Çünkü gelişmiş SEO yapısı, CeoBilişim web sistemleri istediğiniz anahtar kelimeler internette arandığında sizi üst sıralarda gösterecek ve ziyaretçilerinizi artıracak donanıma sahiptir.

Arama Motoru Dostu Websitesi Hizmeti (SEO)

SEO, arama motoru optimizasyonu demektir. Eğer sizin web sitenizde harika bir SEO çalışması yaparsak (ki yaparız) sizin işiniz hakkında internette arama yapan internet kullanıcıları size daha kolay ulaşırlar. Seçtiğimiz anahtar kelimelerle arama yapan kullanıcılar, karşılarında ilk olarak sizi görürler. Bu da web sitenizin ziyaretçi sayısının artmasına, tanıtımınızın yapılmasına kısacası, daha çok iş yapmanıza olanak sağlar. SEO, uzmanlık gerektiren bir iştir. SEO uzmanlarımız da web sitenizin sektördeki rakiplerini analiz eder ve elde ettiği verilerle web sitenizin iyileştirmelerini ve optimizasyonlarını sağlarlar. Ancak teknik detaylarda kaybolmayacağımızı söylemiştik…

Eğer kendinizi, ürününüzü ya da hizmetlerinizi tanıtacağınız, gerçekten harika bir web sitesi istiyorsanız doğru yerdesiniz. Aklınıza takılan birçok soru olabilir, web sitesi fiyatları hakkında SEO fiyatları hakkında ya da Google AdWords Reklam Yönetimi konusu hakkında... Ancak biliyorsunuz ki sorular yanıt bulmak içindir. O yüzden bizimle iletişime geçip sorularınıza yanıt istemeyi ve bizimle çalışarak harika bir web sitesi sahibi olmayı unutmayın… Firmamız Çerkezköy'de olup Türkiye'nin her yerine hizmet vermekteyiz.

Görüşmek üzere.

PAKETLER

      FİYATLAR
Kurumsal Firma Sitesi V1              4.949,00 TL
Kurumsal Firma Sitesi V2         9.949,00 TL
Kurumsal Firma Sitesi V3         11.949,00 TL
Emlak Sitesi         19.990,00 TL
İnşaat, Otel, Motel, Pansiyon Sitesi         7.490,00 TL
Nakliyat - Taşımacılık -          9.490,00 TL
Restaurant - Cafe - Lokanta Sitesi         9.890,00  TL

 

Not: Fiyatlara %20 KDV dahildir.. 

 

Kampanyalardan haberdar olmak için

Sosyal medyada bizi takip edin!
İnstagram'da takip edebilir,

Twitterda takip edebilir,

Facebookta beğenebilirsiniz.

....

Hizmetlerimiz ve çözümlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için hemen bize ulaşın.

X

Müşteri Paneli

Şifremi Unuttum!

Henüz Hesabınız Yok mu?

Hemen Hesap Oluştur!