yükleniyor

Drone Kiralama Havadan 4K FULL HD Video ve Fotoğraf Çekimi

Havadan Çekim Yapmayı Biz Biliriz!

Drone ile çekim yapmaya ihtiyacınız mı var? Dert etmeyin, zira profesyonel ellere ulaşmak üzeresiniz! Teknoloji harikası drone’ları bir uçak edasıyla kullanıyor, her türlü çekimi büyük bir özveriyle gerçekleştiriyoruz. Bize güvenerek klip, kısa film, tanıtım filmi, dizi-film gibi her türlü video ve fotoğrafı havadan çekimini gerçekleştiriyoruz. Bir kuş gibi bulutlar arasında süzülerek en ideal açıyı yakalıyor beklentinizin üzerinde kayıtlar elde edilmesini sağlıyoruz.

Elbette kuş olup gökyüzünde süzülürken kurguya odaklanarak sizin isteklerinize uygun kayıtlar çıkartıyoruz. Drone pilotlarımıza güvenin ve arkanıza yaslanın. Emin olun çok kısa sürede kusursuz işler çıkartacak yetkinlikteyiz. Mütevazılığımızdan yola çıkarak bu işte ne kadar iyi bir noktada olduğumuzu anlayabilirsiniz. Havadan çekim yapmak bizim işimiz! Bir kuşlar bir de biz en iyi açıyı yakalar her şeyi hafızaya atarız. Daha detaylı bilgi için aşağıda sıraladığımız hizmetlerimizi okuyarak ihtiyacınız olan hizmeti şıp diye saptayabilirsiniz!

Drone ile Havadan Çekim Hizmetlerimiz

Gökyüzünden arsa – arazi çekimi

Çerkezköy 'de havadan drone ile arsa, arazi, emlak, inşat projeleri, bina, site gibi gayrimenkullerin fotoğraf ve video çekimini yapıyor, kaliteli bir şekilde sunum yapılmasını sağlıyoruz.

Havadan Fabrika – Tesis Alanlarını Kaydediyoruz

Fabrika, üretim merkezleri, işletme tesisleri gibi kurumsal şirketlerin yapılarını havadan video ve fotoğraf çekimini gerçekleştiriyor, 360 derecelik açıyla merkezlerin yüksek kalitede kayıt alınmasını sağlıyoruz.

Havadan Video & Fotoğraf Çekimi ile Web Tasarıma Uygun Hizmetler

Kişisel, tüzel veya kamusal kuruluşların web tasarım çalışmaları için drone kiralama hizmeti sunuyor, internet siteleri için uygun kalitede gökyüzünden video ve fotoğraf çekimi gerçekleştiriyoruz.

Turizme Hizmet Eden Video ve Fotoğraf Çekimi

Turizm sektörüne canlılık katmak, yerli ve yabancı turistlere rotaları tanıtmak için otel ve özel destinasyonların havadan, yüksek kaliteli videolarını ve fotoğraflarını çekiyor, dinamik çözümler sunuyoruz.

 

En Özel Günleriniz İçin Helikopter Çekimi

Evlilik teklifi, söz, nişan, kına ve düğün gibi en özel günlerinizde siz anın güzelliğini yaşarken biz operatörümüzle birlikte bu anların ölümsüzleşmesi için havadan video ve fotoğraf çekimi yapıyoruz.

 

Otomobil & Oto Yarışlarına Özel Profesyonel Kayıtlar

Drone’larda bulunan active track özelliği ile otomobiller hareket halindeyken özel takip mesafesinde kaliteli çekimler yapıyoruz. Özellikle otomobil yarışlarında aktif olarak havadan çekim ile yarışın her anını kayıt altına alıyoruz.

Active Track Özelliğiyle Havadan Yat ve Tekne Çekimi

İnsansız hava aracı çekimi ya da helikopter çekimi ile hareket halinde olan yat ve tekneleri profesyonel bir şekilde kayıt altına alıyor, havadan fotoğraf çekimi gerçekleştirebiliyoruz.

Dizi – Sinema – Kısa Film – Klipler İçin Havadan Çekim

Sinema ve TV dünyasında sıklıkla hizmet veriyor; dizi, film, klip gibi profesyonel video çalışmalarında havadan video çekimi için çözüm odaklı hizmetler sunuyoruz.

Haber & Medya Sektörü için Odaklanmış Çekim

Haber ve medya sektöründeki olay takipleri, olay yeri kaydı gibi haber odaklı çekimlerde pilot ile birlikte drone kiralama hizmeti vererek yüksek kaliteli video çekimi sunuyoruz.

Liman İşletmeleri, Baraj ve Köprülerin Fotoğraf & Video Çekimi

Kurumsal tesislerin, projelerin havadan ihtiyaç duyulan fotoğraf ve video çekimlerini drone teknolojisiyle çepeçevre görüntülüyor, yüksek kalitede proje görüntüleri elde edilmesini sağlıyoruz.

Konser, Açılış Töreni, Tanıtım Filmlerine Özel Havadan Çekim

Özel organizasyonlar; konser, tanıtım filmi, açılış törenleri gibi günleri havadan çok yönlü bir açıdan görüntülüyor, profesyonel mecralarda kullanılacak kalitede kayıtlar sunuyoruz.

Drone Özellikleri

İnsansız hava aracı veya drone sahip olduğu özellikler ile her ekçime uygunluk gösteriyor. İşte drone ve çekim özellikleri;

  • DJI Phantom 4 Drone Kamera Özellikleri Nedir?

  • Saniyede 30 kare 4K video kamera
  • Ağır çekim sahneleri için saniyede 120 kare Full HD 1080p video
  • DNG RAW 12 megapiksel fotoğraf kalitesi
  • Activa Track ile hareketli takip kaydı
  • Çalışma Sıcaklığı (0 ° - 40 ° C)
  • Yağmurlu, karlı, sisli ve rüzgar hızı 10 M/S aşan olumsuz hava koşullarında çekim yapılmamaktadır.
  • Uzun pil süresi ( 28 Dakika )

Drone Kiralama Ücreti

Drone kiralama hizmetini operatörü yani pilotuyla birlikte sunuyoruz. İhtiyaç duyulan çekimler süresince günübirlik, haftalık gibi farklı zaman dilimleri için kiralama fırsatları bulunuyor. Drone hizmetlerinden yararlanmak, fiyat bilgisi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Her türlü havadan çekim fırsatları ve hizmeti için tek yapmanız gereken bizi aramak.

-----------------------------------------------------------------------------

 Not: Fiyata Operatör dahildir. Aşağıda özellikleri ve resimini gördüğünüz DJI Phantom 4 Drone ile çekimleriniz yapılmaktatır.

 

 

Kampanyalardan haberdar olmak için

Sosyal medyada bizi takip edin!

Facebookta beğenebilir,

Twitterda takip edebilir,

Youtube'da abone olabilirsiniz. 

 

Havadan Çekim Referanslarımız

Bazı örnek çekimlerimizi aşağıdan izleyebilirsiniz.


GSM     : 0 537 491 51 51

Telefon : 0 850 302 16 10

....

....

....

....

Hizmetlerimiz ve çözümlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için hemen bize ulaşın.

X

Müşteri Paneli

Şifremi Unuttum!

Henüz Hesabınız Yok mu?

Hemen Hesap Oluştur!